Vejenlyst’s ny eventyrvogn bliver indviet søndag d. 15. august kl 15.

10/08/2021

Der gror meget mere end dyrefoder og frøgræs på landet, fantasien og kreativiteten dyrkes intensivt i den nye Eventyrvogn på marken foran Vejenlyst.

Fra man træder ind i Eventyrvognen - som voksen, forældre med børn eller børnebørn - er der åbent for dagdrømmeri, langsomlighed, poesi og reflektion. Og måske højtlæsning af et eventyr. 

Ønsket har været at skabe plads til eventyr - at skabe et fortælle- og opleverum. Eventyrvognen både åbner sig mod stedets storslåede natur og lukker sig om oplevelsen. I vognen er der mobiler, “glasmalerier” og små panoramaer, som interagerer med udsigten. Figurerne, der er skabt af Anders Vejen Andersen og inspireret af H C Andersens eventyrunivers leger med stedets og døgnets lysindfald og skygger.

Vognen er placeret på den halve tønde land, der er ved indgangen af Vejenlyst' galleri. På marken, midt i det smukke landskab og som en integreret del af stedets nyetablerede eventyrstier. 

Brug af Eventyrvognen er fri og gratis for alle. Du er velkommen til at benytte eventyrvognen fra 15. august og til og med søndag d. 19. september.