Galleri Showroom Studio Butik

Vejenlyst

Jesper Hasseltoft udstiller på vejenlyst

04/06/2021

KunstfotografFødt i Odense. Startede som teatermalerlærling på Odense Teater, har senere beskæftiget sig med lysdesign til teaterrummet samt arbejdet som pressefotograf og skuespiller. Teaterbagrunden smitter af på hans fotografiske arbejder da billederne er ofte iscenesatte og indeholder sanselige elementer fra virkeligheden.

Flodhest og giraf
en fotografisk serie på 6 værker

- Da jeg skulle lave et selvportræt, ville jeg gerne have mit yndlingsdyr giraffen med, så jeg købte en girafmaske. Jeg er ret tyk, så en giraf og min krop giver et flertydigt signal. Så gik jeg ud og købte en flodhest...

Fotoserien er en kærlig hilsen fra det fælles anonyme og det uperfekte. Til tidens snærende kropsideal og ensomme jeg.

http://hasseltoft.dk/wp/foto/