Blå gople
Den sorte fisk

Fisken og Goplen


Fisken og Goplen er to helt særlige karakterfyldte lamper, designet af den danske designer og multikunstner Anders Vejen Andersen. Mange års drømmeri og nørderi med lamper og belysning har kastet to sjove og anderledes lamper af sig. Begge lamper er skabt af akryl. Fisken er tænkt som en solistlampe, som fx kan gøre sig godt over spisebordet eller over en køkkenø, mens Goplen lyser godt op som hjørnelampe, alene eller i selskab med en mindre goplekoloni.

Begge lamper leveres i mange farver, fra den mere neutrale mat hvid til skrigende pink. Der er lagt op til fri leg, da Goplen kan kombineres i to forskellige farvenuancer efter eget ønske. Du kan se mere om farvevalg m.m. på Vejn.dk. Lamperne kommer med pære og ledning. Lamperne er fremstillet en ad gangen på Vejenlyst i den lille landsby Tårup lidt syd for Nyborg. Ind i mellem opstår der små forskelle.


Om designeren:

Anders Vejen Andersen har hele sit liv været fascineret af lyset og nuancerne, skyggerne og mønstrene som en god lampe kaster af sig. Det er hans nysgerrighed for hvad belysning gør for vores psyke og humør, som han nu for alvor folder ud i hans nye lampe univers.


Kom og oplev lamperne i galleriet.


Vejledende priser:

Goplen medium 1850 kr

Goplen stor 3950 kr

Fisken 4950 kr


Hvid fisk
Goplerne i den gamle kornsilo

Oplev nyt dansk design i landsbyen Tårup syd for Nyborg